Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partenerul tau de calitate!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Strategii de dezvoltare/anticoruptie/servicii sociale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Politicile preventive promovate prin strategie acopera o mare varietate de aspecte, avand drept scop formarea unei culturi a integritatii, strategia fiind corelata cu instrumentele internationale anticoruptie la care Romania este parte.
Serviciile sociale reprezinta activitatea sau ansamblul de activitati realizate pentru a raspunde nevoilor sociale, precum si celor speciale, individuale, familiale sau de grup, in vederea depasirii situatiilor de dificultate, prevenirii si combaterii riscului de excluziune sociala, promovarii incluziunii sociale si cresterii calitatii vietii.
Principalul furnizor public de servicii sociale este autoritatea administratiei publice locale prin serviciul public de asistenta sociala.
Furnizorii privati pot fi: organizatii neguvernamentale, culte recunoscute de lege, persoane fizice autorizate, operatori economici cu scop lucrativ.
Pentru a acorda servicii sociale pe teritoriul Romaniei, furnizorii de servicii sociale, indiferent de forma lor juridica, trebuie acreditati in conditiile legii.
Serviciile sociale pot functiona pe teritoriul Romaniei numai daca detin licenta de functionare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura