Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Partenerul tau de calitate!

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Regulament de ordine interioara si functionare ROF/ ROI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Lucas Consulting Partner LCP ofera consultanta si suport in descrierea detaliata a structurii organizatorice a unui sistem economico-social, in vedereacunoasterii si analizei sale aprofundate.
Ofera informatii privind baza legala a constituirii si functionarii sistemului respectiv - o succinta prezentare a obiectului de activitate - organigrama generala -organigrame partiale ale principalelor componente ale organizarii structurale (daca estenecesar) - prezentari detaliate ale principalelor caracteristici organizationale.
Regulamentul de Ordine Interioara este un document intern care este o cerinta legala reglementata de codului muncii. ROI-ul se intocmeste de catre angajator cu consultarea reprezentantilor salariatilor sau a sindicatului (daca este cazul). ROI-ul va contine reglementari referitoare la regulile privind protectia, securitatea si igiena in cadrul societatii, reguli privind disciplina muncii, orarul, tratarea orelor suplimentare, zilele nationale libere, reguli referitoare la principiul nediscriminarii si al inlaturarii oricarei forme de incalcare a demnitatii. Reglementeaza totodata reguli referitoare la procedura disciplinara, abaterile disciplinare si sanctiunile aplicate. In regulamentul de ordine interioara vor fi specificate si criteriile si procedurile de evaluare profesionala a salariatilor.
Regulamentul de ordine interioara trebuie adusa la cunostinta salariatilor la data angajarii in societate, si trebuie sa aveti dovada ca acestia au luat la cunostinta reglementarile din regulament.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura